Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BMA Night: Fake Indians – The Wild Century – Dj Butsenzeller

9 oktober - 19:30 - 10 oktober - 01:00

€15.00
Samen met BMA (Belgium Music Addicts) hebben wij een hart voor Belgische muzikale talenten die (vooralsnog) onder de radar blijven zweven. Maandelijks presenteert BMA op het podium van Djingel Djangel een top-affiche, omkaderd door fantastische en uitsluitend Belgische muziek op de draaitafels, door DJ Butsenzeller.

Op deze eerste editie hebben de geweldige Fake Indians en The wild Century de eer om het kot af te breken.

Fake Indians

FacebookBandcamp

Kempenzonen die op hun debuut “The Pest” op magistrale wijze met bakken noise en psychedelica toch aanstekelijke oorwormen weten af te leveren. Hun waterpijp is – naast kruiden van een goed jaar – ook gevuld met vuil snijdende gitaren die refereren naar een keur van rockhelden zoals de Stooges, Bevis Frond, Sonic Youth en John Spencer.

 

The Wild Century

FacebookBandcamp

Deze ongetemde bende buitenbeentjes uit het mystieke Belgisch/Nederlandse grensgebied nemen je mee op een betoverende reis langs op sitar afgestemde kosmische dimensies waarin harmonische bassen en mantrische ritmes pompen. Zwaar puttend uit de muzikale bronnen van psychedelica en punkblues op eigen organische wijze. En dat doen ze al drie albums lang ! De recentste “5” brachten ze eerder dit jaar tot ons. Het vierde album, dat zal uitkomen op het Duitse Tonzonen Records, is reeds in de maak.


DJ Butsenzeller (B)

Antwerps underground enfant terrible en drummer bij The Wild Century. Naast het maken van eigen muziek in vele vormen en constellaties draait hij ook graag plaatjes. Hij mag onze Dj Booth op deze avond onveilig maken met 100% Pure Bleu Blanc Belge!

Meer info over Bootsie Butsenzeller en al zijn projecten hier

Organisatie : VZW Foenkel ism Belgium Music Addicts (BMA)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
9 oktober - 19:30
Einde:
10 oktober - 01:00
Kosten:
€15.00
Evenement Categorie:

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A bus 0.1.
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden