Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rariteitenkabinet met JAN DE SMET : special BOB DYLAN

27/05/22 - 19:30

€12,00
Bob Dylan

Bob Dylan wordt 81

De tachtigste verjaardag van Robert Allan Zimmerman (25.04.1941) werd in volle corona-periode een beetje in mineur gevierd . Zijn onbeschrijflijk rijk gevulde carrière van om en bij de 60 jaar mag natuurlijk nog altijd niet onopgemerkt voorbijgaan, ook al kunnen we nu al zijn 81ste jaar beginnen vieren!

Covers

In al die jaren was er een lawine van coverversies van zijn liedjes want iedereen wou wel een graantje meepikken in de slipstream van zijn “grote successen” . Dat leidde tot zowel mooie , nieuwe interpretaties van Dylan-composities als tot “covers” die we eerder met de slappe lach naar de kringloop zouden brengen. Wel, Laat dat nu net de opdracht van dit “rariteitenkabinet” zijn.
Wist U dat heer Dylan gecoverd is door (o.a.) Frank Zappa, Julie London, Neil Innes , Spike Jones , James Last , Mae West , Telly Savalas (Kojak) , Franky Valli & The Four seasons, Hugo Montenegro , Duane Eddy, Christiane van den Wyngaert (ex- opperrechter strafhof Den Haag ) , Hugues Aufrey… (…lijstje ingekort door de redactie).
Ook Jazz ensembles, Strijkkwartetten en Synthesizerfreaks hebben zich te goed gedaan aan diverse Dylan-composities. De meest Hilarische , Onwaarschijnlijke en Hoe-Is-Het-In-Godsnaam-Mogelijke tracks worden verzameld in deze Rariteiten-special.
Jan De Smet zal U begeleiden in deze geheime kamers van het Dylan-universum. Meteen wordt de aloude boutade “ Nobody Sings Dylan Like Dylan “ meer dan ooit bevestigd !

VVK: 12€
KASSA:15€
DEUREN: 19:30u
AANVANG: 20u30u

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
27/05/22
Tijd:
19:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Telefoon:
+ 32 (0)3 291 92 99
E-mail:
vzwfoenkel@gmail.com
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel