Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lords of Altamont

22 oktober - 20:00 - 22:30

€18,00

Lords of Altamont

The Lords of Altamont zijn 1 van de vaandeldragers van de meest rauwe en energieke rock and roll.

Hun naam verwijst naar het beruchte gratis concert in Altamont op 6 december 1969, dat werd aangekondigd als het ‘Woodstock van het Westen’, maar dat in plaats daarvan gekenmerkt door zware drugs, motorkettingen en koperen knokkels, en later door duwen, vechten en vechtpartijen.

Terwijl hippies in de Bay Area aan het grooven en relaxen waren, speelden de voorvaderen van The Lords of Altamont energieke ritmes in de met bier doordrenkte zalen van Detroit en de louche clubs van de Sunset Strip in Los Angeles.

Het verhaal van de band die bekend zou worden als The Lords of Altamont begon eind 1999. Jake Cavaliere, zoon van Zuid-Californië en veteraan in de muziekscene van de regio – met een staat van dienst in bands en projecten variërend van garage tot punk en teruggaand tot de late jaren 80 – vroeg Johnny Devilla, mede-biker en bandgenoot van instro/surf sensatie The Bomboras, om iets nieuws op te richten.
Max Eidson, Doran Shelley en Gabriel Hammond completeerden de originele line-up die bekend staat als ‘The First Five’.
Naast hun eerste optreden in Hollywood’s legendarische The Garage, stond de band in het voorprogramma van rock ‘n’ roll idolen the Cramps, rockgoden the Who en behoorde wijlen Michael Davis van MC5 tot de voormalige leden.

De samenstelling van de band is afgelopen 24 jaar een aantal keer gewijzigd, maar The Lords of Altamont blijven killer albums uitbrengen en Jake ‘The Preacher’ Cavaliere, blijft het publiek, mede door zijn indrukwekkende persoonlijkheid aan zich binden met ongeëvenaarde, meedogenloze optredens over de hele wereld.

 

 

 

 

Op 22 oktober 2024 komen ze voor een exclusieve Belgische show naar Djingel Djangel. Weerom, eentje om naar af te tellen.

Tickets in vvk aan 18€, aan de kassa betaal je 20€

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
the lords of Altamont live in Djingel Djangel op 22/10/24
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen.
18,00

Gegevens

Datum:
22 oktober
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€18,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel