Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NIGHT OF THE PAWLOWSKI SYNDROME + Dj François Du Painlait

10 december 19:30

Mauro Pawlowski Syndrome

NIGHT OF THE PAWLOWSKI SYNDROME

Een onstilbare honger voor muzikaal experiment en een allesomvattende aantrekkingskracht op het podium maken hem tot een van de meest geliefde muzikanten van de hedendaagse Belgische scene. Zonder Mauro Pawlowski zou het Belgische muzieklandschap er radicaal anders uit zien. De zanger en gitarist heeft dan ook een hand gehad in enkele invloedrijke muzikale projecten van de afgelopen decennia.

Als frontman van de toonaangevende band Evil Superstars en zagen we nog vele muzikale gezichten in acts als Mitsoobishy Jacson, Kiss My Jazz, The Love Substitutes, dEUS, Gruppo di Pawlowski, Hitsville Drunks, Maurits Pauwels, enz. 

Welke bochten deze show, genaamd Night Of The Pawlowski Syndrome, precies zal maken of welke gedaante hij deze keer zal aannemen valt niet te voorspellen.

Oerdegelijke en betrouwbare top kwaliteit verzekerd! 

DJ FRANCOIS DU PAINLAIT

Het sexadelic & all things funky danspartijtje wordt daarna verder gezet met François Du Painlait.  Vent uit Gent én A.B resident en da rijmt nog ook saucisse mè look!

Gegevens

Datum:
10 december
Tijd:
19:30
Kosten:
€17
Evenement Categorie:

Organisator

VZW Foenkel
Telefoon:
+32 486 64 24 84
E-mail:
vzwfoenkel@gmail.com
Bordeauxstraat 7A bus 0.1.
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
NIGHT OF THE PAWLOWSKI SYNDROME
Enkel met een geldig toegangsticket ben je toegelaten op dit event. We behouden ons het recht om je de toegang te weigeren ingeval je geen geldig ticket kan voorleggen. Na betaling ontvang je binnen 48 uur via mail een persoonlijke QR code. Check ook uw Spam folder!
17,00

Wie komt er?

14 mensen zijn aanwezig NIGHT OF THE PAWLOWSKI SYNDROME + Dj François Du Painlait

Anouk Luyten
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden