Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Partisan (B)

23 oktober 19:30 22:30

Partisan1

Partisan

 
Partisan2De som is niet vaak groter dan de delen. Tot je  ‘Savage Peace’ beluistert, het meest recente album van de driekoppige band Partisan. Partisan is het geesteskind van Cedric Goetgebuer, Ivo Debrabandere en Thijs Goethals en werd opgericht in 2013. Ze zijn wellicht bij sommiggen bekend als leden van Hardcore en Metal projecten, zoals Rise and Fall, en Oathbreaker, maar daarmee is dan ook de enige link gemaakt, want muzikaal bewandelen ze met Partisan een heel ander pad. Een post-punk geïnspireerd geluid, geleid door klankklare gitaren en een vooruitstuwende bas.
 
 
 
 
Een waardige vervanger voor Blackup, die helaas om medische redenen even verstek geven. Tickets voor Blackup blijven geldig voor het uitgestelde concert, of kunnen op eenvoudig verzoek worden terugbetaald of omgewisseld voor een toegang voor Partisan. Contacteer ons via info@djingeldjangel.be voor meer info of vragen.
 
VVK: €12,50
KASSA : €15,00

Gegevens

Datum:
23 oktober
Tijd:
19:30 – 22:30
Kosten:
€12.50
Evenement Categorie:

Organisator

VZW Foenkel
Telefoon:
+32 486 64 24 84
E-mail:
vzwfoenkel@gmail.com
Bordeauxstraat 7A bus 0.1.
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wie komt er?

3 mensen zijn aanwezig Partisan (B)

Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden