Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Siem Reap (Be) – Now What? Album Release

20/01/23 - 19:30

€5,00
Siem Reap

Siem Reap (Be)

Haperende noise drones, oorverdovend gefluister en traag openbloeiende songs… Siem Reap laat je alle hoeken van zijn zielskamer zien, waar een eeuwige wonderschone herfst heerst.

Gitarist Gilles Demolder (Oathbreaker,Wiegedood) verwerkt met Siem Reap zijn dagelijkse gedachten en frustraties, als coping mechanisme met masculiniteit, alcoholisme, familie en relaties. Maar laat u niet misleiden door ’s mans muzikale C.V., met voornoemde bands deelt Siem Reap vooral zijn diepgaande intensiteit: van post-hardcore naar fragiele slowcore. Uitgebeende songs, met zachte melodieën, omzwachteld in dikke lagen van atmosferische soundscapes: Siem Reap kan je in het Duysterlandschap vinden tussen de meanderende songs van Pinback, de epische gelaagdheid van postrockbands als Explosions in The Sky en de tomeloos eerlijke weemoed van Bonnie Prince Billy’s I see A Darkness.

Op debuut ‘Now What?’ lijkt Demolder te knipogen naar Mogwai’s Happy Songs For Happy People (ook muzikaal) en de vocal en ritmiek uit Honingkuchen had niet misstaan op Slint’s Spiderland. Live brengt Demolder zijn muzikale zielsverhalen samen met Wim Coppers (Wiegedood), Jasper Hollevoet (Sunflower, Ventilateur) en Filip Brans (Dogpeople).

Siem Reap is het resultaat van drie jaar hard werken, een muzikale zoektocht tijdens slapeloze nachten. Met Now What? ontdeed Demolder zich van zijn metalen harnas om een absoluut betoverend, openhartig, muzikaal zelfportret te presenteren. Chapeau voor zijn durf, maar bovenal chapeau voor deze prachtige plaat.

VVK : €5.00
ADD : €8.00
Deuren : 19.30
Aanvang : 20.30

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Siem Reap - What Now - Album release - Djingel Djangel - 20/01/2023
Je ontvangt op élk opgegeven e-mail adres een QR code. Check ook je Spam folder! De voorverkoop eindigt om 17.30 op de dag van het concert. Nadien kan je aan de deur terecht (tenzij het uitverkocht is)
5,00

Gegevens

Datum:
20/01/23
Tijd:
19:30
Kosten:
€5,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

VZW Foenkel
ToutPartout
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel