Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Smiths Presumably (B) – DJ Butsenzeller (B)

20 november - 19:30 - 23:30

€17.00
The Smiths Presumably
Facebook

The Smiths Presumably brengen als tribute band een hommage aan The Smiths (en Morrissey), één van de meest invloedrijke bands aller tijden. The Smiths Presumably catapulteren je terug naar de glorieuze en overweldigende live atmosfeer van de jaren 80. Ze reconstrueren de lyrics en zoete melancholische melodieën van ‘This Charming Man’, ‘Panic’, ‘There Is A Light That Never Goes Out’, ‘Suedehead’ en ‘Everyday Is Like Sunday’.

Als frontman en Morrissey-aficionado charmeerde en overtuigde Jürgen Wendelen die hard Smiths- en Morrissey fans over heel de wereld, met zijn stem, uitstraling en podiumact, die griezelig nauwkeurig in de buurt komt van de legendarisch excentrieke Britse zanger.
 
Wie het geluk had om The Smiths in de eighties mee te maken, of Morrissey in de nineties, zal de zoete smaak van nostalgie proeven bij The Smiths Presumably. Voor zij die die kans niet hadden, nu is het moment om terug te reizen in de tijd.
 

Aansluitend speelt Dj Butsenzeller voor de gelegenheid alternatieve jaren ’80 en new wave muziek.
 
VVK : € 17,00
KASSA : € 20.00
 
 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Smiths Presumably - DJ Butsenzeller
Enkel met een geldig toegangsticket ben je toegelaten op dit event. We behouden ons het recht om je de toegang te weigeren ingeval je geen geldig ticket kan voorleggen. Na betaling ontvang je binnen 48 uur via mail een persoonlijke QR code. Check ook uw Spam folder!
17,00

Gegevens

Datum:
20 november
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€17.00
Evenement Categorie:

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A bus 0.1.
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Telefoon:
+32 486 64 24 84
E-mail:
vzwfoenkel@gmail.com
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden