Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The DeVilles (Be) + Support Nathan Kalish (US)

21 oktober - 19:30 - 22:30

€5,00
The Devilles

The DeVilles (Be)

FacebookWebsiteYoutube

Alsof de jaren ‘80 nooit hebben bestaan, speurden The DeVilles door alle rock waar je borsthaar van krijgt, om dan elk grijs haartje nauwgezet te epileren. Kort na het ontstaan van de band in 2009 mocht het trio, nog groen achter de oren, zichzelf meteen bewijzen op Maanrock, na het veroveren van de eerste plaats in de Maanrockrally.
De band behaalde in 2011 een gouden medaille op Rockvonk. Blues Peer en enkele voorprogramma’s volgden (The Minutes en Radio Moscow).

Een aaneenschakeling van live optredens maakte uiteindelijk de weg vrij voor een selftitled debuutalbum, geproduceerd door Monsieur Paul (Triggerfinger). Die zomer zoog het drietal onder andere Marktrock, Rock Herk en de support van Gary Clarck Jr in AB mee in het seventies spektakel. Het nieuwste album heet ‘OLM’ (dec 2020 – eigen beheer). Op 21 oktober voor het eerst sinds lang terug in Antwerpen te bewonderen. Niet te missen!

Hier alvast een staalkaart uit die nieuwe plaat

Support : Nathan Kalish (US)

BandcampWebsiteFacebookSpotify

inspired by Psychedelic Folk-Rock, and Cosmic Country sounds from the United States of Americana and beyond

Nathan’s uitgebreide back-catalogue van independent releases en een harde werk- en toerethiek hebben hem op podia gebracht met Lucinda Williams, Black Rebel Motorcycle Club, Lucero en vele andere legacy-acts. Hij kreeg lof over zich heen van Rolling Stone Country, Billboard, American Songwriter, Saving Country Music en verschillende andere internationale perskanalen. Denk bij Nathan Kalish aan Tom Petty, John Prine, Gram Parsons en Paul Westerberg.

VVK: 5.00
ADD : 8.00
Deuren : 19.30
Aanvang Show : 20.15

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
The Devilles - Djingel Djangel - 21/10/2022
Je ontvangt via e-mail een QR code (op de aangegeven mailadressen). Check ook steeds je SPAM folder!
5,00

Gegevens

Datum:
21 oktober
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Telefoon:
+ 32 (0)3 291 92 99
E-mail:
vzwfoenkel@gmail.com
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel