Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The DeVilles (Be)

21/10/22 - 19:30 - 22:30

€5,00
The Devilles

The DeVilles (Be)

FacebookWebsiteYoutube

Alsof de jaren ‘80 nooit hebben bestaan, speurden The DeVilles door alle rock waar je borsthaar van krijgt, om dan elk grijs haartje nauwgezet te epileren. Kort na het ontstaan van de band in 2009 mocht het trio, nog groen achter de oren, zichzelf meteen bewijzen op Maanrock, na het veroveren van de eerste plaats in de Maanrockrally.
De band behaalde in 2011 een gouden medaille op Rockvonk. Blues Peer en enkele voorprogramma’s volgden (The Minutes en Radio Moscow).

Een aaneenschakeling van live optredens maakte uiteindelijk de weg vrij voor een selftitled debuutalbum, geproduceerd door Monsieur Paul (Triggerfinger). Die zomer zoog het drietal onder andere Marktrock, Rock Herk en de support van Gary Clarck Jr in AB mee in het seventies spektakel. Het nieuwste album heet ‘OLM’ (dec 2020 – eigen beheer). Op 21 oktober voor het eerst sinds lang terug in Antwerpen te bewonderen. Niet te missen!

Hier alvast een staalkaart uit die nieuwe plaat

VVK: 5.00
ADD : 8.00
Deuren : 19.30
Aanvang Show : 20.30

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
21/10/22
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel