Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Three for silver (US)

6 april - 20:00 - 22:30

€10,00
THREE FOR SILVER

Three For Silver is een ratjetoe van roterende muzikanten onder leiding van Lucas Warford, “de acid baby van Tom Waits en Les Claypool”, zoals NW-legende Baby Gramps hem noemde.
Het is een agressief originele band die zich niet makkelijk laat omschrijven. PR-mensen gebruiken vaak uitdrukkingen als Mythic Americana, Doomfolk of Apocalypso. Sommige daarvan komen aardig in de buurt om het genre te omschrijven, maar ze voelen nog steeds aan als de wanhopige noodzaak van iemand die daartoe gedwongen wordt

Three For Silver heeft unieke instrumenten die je nog nooit hebt zien spelen, gemixt met stijlen die je nog nooit hebt gehoord. De band is sinds 2013 op pad en hun monomane toewijding heeft hen al door de hele VS en de wereld geleid, van Accordeonfestivals in Wenen tot Moderne Muziektentoonstellingen in Rusland, en zelfs samenwerkingen met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken voor voortdurende culturele uitwisselingsreizen naar landen die dorsten naar echt originele Amerikaanse muziek.

 

Tickets: 10€ vvk, 12€ dagkassa

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel