Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lavvi Ebbel + Parkaparaplu

18/01/25 - 20:00 - 23:59

€15,00

Lavvi Ebbel

Hun Lavvi Ebbel is een punk, funk en new wave band uit Aalst, opgericht in 1977.

Hun bekendste hits zijn Give Me a Gun en Victoria. Bij heel wat mensen is ook de song No Place To Go bekend, door de release ervan op de Belpop-verzamel-lp Get Sprouts. Na twee jaar viel de band uit elkaar. In 2013 kwam de groep opnieuw bij elkaar. Ze hielden een tournee onder de naam Zombie Tour met één nieuw bandlid in de rangen, namelijk Kloot Per W. Ze releaseden de nieuwe remix single Victoria (Buscemi remix) en brachten een compilatie uit op vinyl.

Nadien werd het weer een tijdje stil, maar sinds begin 2023 zijn we weer live te bewonderen. In januari van dat jaar speelden ze al eens de pannen van ons dak.

2 jaar later komen ze dit nog eens overdoen!

PARKAPARAPLU

Zoals de naam het al laat vermoeden, brengt Parkaparaplu een origineel geluid. Deze samenwerking tussen Emma Rotsaert en Geert Vanbever valt erg in de smaak bij, onder meer Marcel Vanthilt en na de release van enkele knappe singles is het nu wachten op hun full debuut. Absolute aanrader en perfecte aanvulling bij de gekte van Lavvi Ebbel.

Tickets in vvk aan 15e, aan de kassa betaal je 18€

Organisatie door vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Lavvi Ebbel + Parkaparaplu live in Djingel Djangel op 18/1/25
Dit event wordt u aangeboden door vzw Foenkel, een DIY nieuwkomer in de eventsector. Meer info over hoe je kan toetreden of deze vzw kan steunen kan je vinden op foenkel.be
15,00

Gegevens

Datum:
18/01/25
Tijd:
20:00 - 23:59
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel