DJINGEL DJANGEL

DJINGEL DJANGEL

ALL THINGS MUSIC

‘As the bells from the chapel go Jingle… Jangle…’ zingt Nick Cave. Met Djingel Djangel  bouwen we ons muziekheiligdom: een community waarin artiesten en muziekliefhebbers samenkomen om hun liefde voor muziek te delen en te ervaren.

We organiseren ons aanbod rond nieuw, lokaal talent en bieden hen een thuis  voor hun muzikale producties en kunst. Djingel Djangel kiest voor het ontdekken van nieuwe – niet door de muziekindustrie voorgekauwde – muziek. We gaan op zoek naar verborgen parels en halen hen vanonder de radar. We bieden hen een podium, een plaats om hun kunst te tonen, een kans om hun muziek in onze schappen te plaatsen, of gewoon om in contact te treden met muziekliefhebbers en fijnproevers.

01. SAMENBRENGEN

Djingel Djangel opereert vanuit het gemeenschapsdenken. Er zijn geen concurrenten in onze wereld, we delen immers dezelfde passie voor authentieke en talentrijke artiesten. Vanuit die verbindende gedachte bedenken we, zelf en/of met partners vernieuwende concepten, die we vertalen naar een fysiek én een digitaal aanbod.

02. PLATFORM VOOR INNOVATIE EN NIEUW TALENT

Djingel Djangel innoveert en biedt een zo breed mogelijk platform aan nieuw en nog ongekend talent. We organiseren lunchconcerten, sneak previews, signeersessies van boeken en albums, interviews, podcasts, label release avonden en live opnames. We vragen bekende artiesten de programmatie te cureren.

03. EERLIJK EN DUURZAAM

Als bezoeker kom je aan je trekken tegen eerlijke voorwaarden die beginnende artiesten financieel steunen. Elke euro winst investeren we in het uitbreiden van onze community en het bedenken en aanbieden van meer en anders. Maar steeds ‘all things music’

Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel