ERVAAR ONZE SPETTERENDE FEESTFORMULES
WAAROM BIJ DJINGEL DJANGEL?

PERFECT VOOR AL JE EVENTS

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE

Ontdek de veelzijdigheid van onze multifunctionele ruimte! Of je nu een intiem feest voor 50 personen, een gezellig samenzijn voor 80 personen, of een bruisend evenement voor 160 tot 180 personen wilt organiseren – bij ons is alles mogelijk. Onze flexibele opstelling past zich moeiteloos aan aan de specifieke behoeften van jouw evenement.

PROFESSIONELE AUDIO-EN LICHTINSTALLATIE

Onze hoogwaardige P.A.-installatie zorgt ervoor dat jouw artiesten een topshow kunnen neerzetten, terwijl de lichtshow op het podium en op de dansvloer het plaatje compleet maakt. Voor de technische details kun je onze technische fiche met stageplan downloaden.

DOWNLOAD TECHNISCHE FICHE DJINGEL DJANGEL

UITGEBREIDE DRANKENKAART

Ontdek de uitgebreide drankenkaart bij Djingel Djangel, met een variatie aan bekende favorieten en verrassende lokale bieren. Proef onze gewaardeerde Moldavische witte en rode huiswijnen of onze Hongaarse Rosé. Heb je liever je eigen selectie tijdens jouw feestje? Geen probleem! Wij regelen het met stopselgeld en schenken met plezier jouw favoriete drankjes.

DOWNLOAD ONZE PRIJSLIJST

VEELZIJDIGHEID

Of je nu kiest voor een live band, DJ, of een ander vorm van entertainment, wij regelen het voor jou. Ons uitgebreide adresboekje met live bands, dj’s, geluids- en podiumtechniekers, presentatoren, fotografen en meer staat tot jouw beschikking. Wij brengen je in contact of regelen het direct voor jou.

PLAN OP TIJD!

Plan je evenement op tijd! De live programmatie van VZW Foenkel wordt 3 tot 4 maanden vooraf ingeroosterd. Wil je zeker zijn van jouw voorkeursdatum? Neem snel contact met ons op om een optie te nemen. Elke niet ingevulde avond in onze kalender wordt snel gevuld, dus wacht niet te lang. De details en voorwaarden bespreken we graag aansluitend.

EIGEN PRODUCTIE?

Ben je een promotor, boeker, platenlabel of corporate event organisator met creatieve ideeën? Wij staan open voor samenwerking en verwelkomen jouw eigen productie voor kleine/middelgrote evenementen tot maximaal 180 personen. Ontdek de mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop!

Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel