Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lizard Smile + (support) Parkaparaplu

29/07/23 - 20:00 - 22:30

€8,00
LIZARD PARKA

Lizard Smile

LIZARD SMILE bestaat uit Beatnick (zang en programmering), Strobo (gitaar) en Albi (bas) uit Antwerpen, België. De band werd opgericht in 1995 en bracht een debuutalbum uit, “Press my Button”, in 2000.

De band speelde live in België en in het buitenland (Paradiso Amsterdam, Slimelight Londen,…) en won al snel aan populariteit met hun geluid dat elektronica en gitaar combineert, zowel donker als opzwepend. Uitnodigingen voor talrijke compilaties en de opname in het boek van Mick Mercer (“Music to die for”, 2009) deden de bekendheid van de band nog toenemen.

Ze hebben ondertussen 4 albums uitgebracht en brengen hun opzwepende live show voor het eerst naar Djingel Djangel op 29/7/23

 

Parkaparaplu

Een 2020-lockdown-samenwerking tussen Emma Rotsaert (opleiding kleinkunst, conservatorium Antwerpen als aanzet..) en Geert Vanbever (muzikant, producer) die resulteerde in een reeks eigenzinnige, spannend opzwepend en dansbare liedjes over wat je niet kan zien en niemand mag weten, sociale misvorming, gestoorde karakters, zieke liefde en donkere idéfixen…

 

Tickets: 8€ vvk, 10€ dagkassa

Organisatie: vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
29/07/23
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel