Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

B O I + Jerry Motor

15/04/23 - 19:30 - 22:30

€5,00
boi jerry motor

B O I

B O I is indietronica, gekruid met grunge. B O I is Twin Peaks, met een snuifje L-word. B O I is bezwerend én B O I is catchy, B O I is lief én B O I is boos. B O I is Antwerpen, B O I is Noord. Maar B O I is vooral volledig eigenzinnig B O I.

B O I opende eerder voor Daniel Hjàlmtysson op ons podium. Ze maakten zo een sterke live indruk dat we volop willen inzetten op het verder steunen van deze veelbelovende band.

Jerry Motor

Met hun krakende power nummers, doorspekt met stevige indierock, pop en post-punk, maken de leden van Jerry Motor de weg vrij voor een gesmaakt publiek onthaal. Na een flinke periode herbronnen en vervolgens ferm kiezen voor het “juiste-pakkie-aan”, werkt dit viertal uit Antwerpen aan een sound waarin een mix van stijlen en een pittig vocale tronie menig oor kan prikkelen. Het geheel doet denken aan een verre Skunk A. meets K. Bush zonder teveel hautain of tralala.
Beluister hier hun nieuwe single
https://open.spotify.com/track/3Qtn743ynug9vG6YssUntc?si=d2feb9172aa349e8
Tickets: 5€ vvk/ Kassa 8€
Organisatie: vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
15/04/23
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel