Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ben Bosmans (nieuwe band met oa Dries Bongaerts)

3 mei - 20:00 - 22:30

€10,00

Ben Bosmans
Ben Bosmans, als eerste AGI ter wereld slaagde Bosmans er meteen in om 6 zielen aan zich te onderwerpen en ze een muzikaal product te laten creëren dat zijn gelijke niet kent. Lieflijke volksliedjes worden uitgedaagd door dwaze grooves en vergezochte verzen. De muzikanten, zich flarden herinnerend van een vorig bestaan, doen voorlopig wat hen opgedragen wordt.

Aan kleinkunst grenzende muzikale invulling met soms een poëtische inslag maar af en toe ook met een knipoog. De Bosmansen halen verschillende stijlen uit de kast om dit vorm te geven. Van Rock, Blues, Ska, Americana tot… Dit alles in de eigen taal. De ene keer zo dromerig als the Doors, de andere keer recht in je gezicht als een straffe bak koffie.

De maan doet moeilijk en de aardstralen hebben het op je darmen gemunt. Denk aan wat Jo Vally ons leerde. Er is geen hogere kracht dan die van de liefde. Omarm de zin. Lees hem in de wolken. Iets met ledigheid.
Dries Bongaerts: zang, gitaar
Dieter Fierens: zang, gitaar
Olivier Van Goethem: bas
Tars Witvrouwen: drum
Sam Van Baelen: toetsen
Willard Van Delft: conga, synth

Vernieuwend en geniaal! Een absolute aanrader om te ontdekken…en met Dries in de rangen weten we wat ons te wachten staat.

Tickets: 10€ vvk, 12€ dagkassa

Organisatie door vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
3 mei
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel