Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boskat + support Little Crooked Sons (uk)

01/04/23 - 19:30 - 22:30

€8,00
boskat

Boskat

Men kan BOSKAT categoriseren als een luid, leuk en energiek rock duo. Noem het pop-punk of de revival van grunge, maar de waarheid is dat BOSKAT leeft op de rand van burn-out en intens plezier – de essentie waar het bij rock and roll om draait. De soms duistere thema’s in de teksten van leadzanger en gitarist Vincent gecombineerd met intens zware maar ook speelse RATM-geïnspireerde riffs snijden door elke roes of dagdroom waarin je je kunt bevinden. Soms over-the-top, maar altijd in-your-face: als je na een show niet uit de zaal crowdsurft, sta je in ieder geval weer met beide benen op de grond. 3,2,1 – BOSKAT!
Crooked Little Sons (uk)
De punk n’ roll outfit Crooked Little Sons zet het lood in je potlood en drukt een brutale stempel op elke zaal waar ze spelen. De band, geboren in Exeter, heeft rock n’ roll naar de moderne tijd gebracht, gecombineerd met hardcore punk riffs en wat old school branie, om een muziekgenre te creëren dat zorgvuldig gemaakt is om je te laten feesten.
Crooked Little Sons zijn de band die het publiek laat bewegen en schudden – of ze dat nu leuk vinden of niet. Hun liveshows laten geen ruimte voor stilte en blazen van begin tot eind een muur van punkrockwoede in je gezicht. Crooked Little Sons zijn rock n’ roll herboren in de moderne tijd, met alle grit en gal van legendes als Little Richard & Elvis Presley, maar met de onverbiddelijke kracht en poise van bands als The Hives, IDLES en Slaves.
8 jaar lawaai, 8 jaar oefening – alleen Crooked Little Sons levert het punk n’ roll feest waar je altijd van gedroomd hebt.
Tickets: 8€ vvk/ 10€ kassa
Organisatie: vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
01/04/23
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel