Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Kift presenteert Niemandsland

22 november - 20:00 - 22:30

€18,00

De Kift

 

Ze komen heel graag terug en wij zijn, met jullie, heel trots en opgewonden om hen terug te mogen ontvangen.

Na hun memorabele passage op 1/3/24 met de voorstelling “feest van het hondsvot”, komt de Kift op 22/11/24 hun nieuwe album/voorstelling live brengen op ons podium.

Zoals goede wijn, wordt ook deze fantastische band alleen maar beter met de jaren en zij die er op 1/3 bij waren kunnen die volmondig beamen!

Met Niemandsland brengt De Kift in november 2024 het dertiende studioalbum uit. Politiek, maatschappelijk en klimatologisch speelt zich van alles af. De Kift gaat met Niemandsland op zoek naar het mooie en het schone in zorgelijke tijden.

Het album en de voorstelling vormen een reis door Niemandsland. Een muzikale reis waarop De Kift ondanks of misschien juist vanwege het dreigende firmament waaronder deze productie tot stand komt, nadrukkelijk voor melodie kiest. De muziek klinkt de argeloze luisteraar aangenaam in de oren. Tegelijkertijd heeft het iets onbehaaglijks. Om dit te bereiken werkt De Kift met verschuivende ritmes en schurende melodieën zonder dat dit de dansvriendelijkheid verstoort.

Onderweg in Niemandsland ontmoet De Kift mensen in de marge van de samenleving. Mensen die desondanks standhouden in de woelige wereld om hen heen. Onder meer Armando, Herta Müller en Pablo Neruda vormen een inspiratiebron voor de teksten.

Het rijke arsenaal aan koperblaasinstrumenten, banjo en eenzame gitaren voert je mee door het landschap, door vlaktes en langs dorpsfeesten

Op het podium wisselt Wim van plaats tussen zijn drumstel en schildersezel. Projecties, muziek en decor vullen elkaar aan.

Djingel Djangel heeft de ongelofelijke eer deze voorstelling als een van de eersten te mogen ontvangen.

 

 

 

Tickets gaan in de verkoop om 23/4/24 om 11u en kosten 18€ in vvk en 22€ aan de dagkassa

Organisatie door vzw Foenkel

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
De Kift brengt Niemandsland live in Djingel Djangel op 22/11/24
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen.
18,00

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€18,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel