Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fragment (BE)

29/07/22 - 19:30 - 22:30

€5,00

Fragment (BE)

Als je weet dat F R A G M E N T nummers schrijft met titels als Ghosts, Lose ourselves, Turned Off, Blown away, Failure/Crash Dance of Gone, ….. dan begrijp je dat pakweg Modern Talking, Whitney Houston of The Bangles niet echt hun sporen achtergelaten hebben in hun muziek. De vier bandleden hangen al meer dan een halve eeuw rond op deze aardbol en blijven enthousiast grasduinen in de nieuwe muziek van de huidige generaties. Maar toch, die 80’s krijgen ze niet uit hun systeem geschud.

Het is dan ook niet te verwonderen dat het vuilgele isolatiemateriaal van hun kelder-repetitiekot enkel verstoord wordt door die alombekende diepgrijze poster van een peinzende Ian Curtis. Net zoals Ian en zijn tijds- en zielsgenoten, kan ook F R A G M E N T nog steeds niet goed kiezen tussen kwaad, ontgoocheld of hoopvol zijn, of …. het ook allemaal niet meer weten. En dat klinkt dan ook door in hun muziek. Nu eens wild om zich heen slaand, dan weer zachtjes trillend als een espenblad, zoeken de songs hun doelwit: het hart van de muziekliefhebbers van vandaag. Als donkere melancholie jou niet afschrikt, als je daar zelfs opwinding en energie uit kan halen, dan zou F R A G M E N T je wel eens een gepaste soundtrack kunnen bezorgen.

VVK/KASSA : 5.00
DEUREN : 19.30
AANVANG SHOW : 20.30

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
29/07/22
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel