Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Frank Peeters & Nadine Nix

7 juli - 19:30

Gratis
Frank Peeters - Nadine Nix - (c) Bart Rademaekers

Frank Peeters (NL)

Als je weet dat Frank als begenadigd gitarist de wereld aftourde met onder meer The Pointer Sisters, en meermaals op North Sea Jazz Festival stond,  is verdere introductie niet nodig lijkt ons. Hij resideerde heel lang in Antwerpen en was met zijn sympathieke zelve steeds een graag geziene muzikale gast. Hij ruilde enige tijd terug zijn vaste stek op het Zuid in voor een leven in warmere oorden van waar hij ons regelmatig plaagt op de socials met zijn gitaarspel onder de zon.

Verwacht vanavond van hem – in duet met Nadine Nix, met wie hij al jaren samenspeelt – vooral eigengereide interpretaties van pop, soul, latin en jazz klassiekers, doorspekt met wat eigen werk van zichzelf en Nadine. Zomers, sfeervol en af en toe een tikkeltje exotisch. Perfect voor een warme zomeravond.

Nadine Nix  (BE)

Belgische vocaliste, componiste, multi-instrumentaliste en schepster van imaginaire en muzikale universums. Haar muzikale visie werd beïnvloed door residenties, colleges en reizen naar Congo, Nepal, Letland, Griekenland,… vandaag is ze verbonden aan het Conservatorium van Maastricht waar ze bij haar studenten op zoek gaat naar hun eigen stem en composities.

Nadine trad onder meer op samen met Sam Vloemans’ Bord du Nord, en mocht ook het podium delen met Bobby McFerrin. Haar warme en verleidende stem en energetische podiumpresence leverden haar een verdiende plek op in de internationale jazz scene.

Aanvang : 20.30

Gratis inkom (vrije bijdrage voor de artiesten)

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel