Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Golden Hours

6 oktober - 20:00 - 22:30

€12,00
GOLDEN HOURS

Golden Hours

Golden Hours is gevestigd tussen Brussel en Berlijn en bestaat uit voormalige en huidige leden van Gang Of Four, The Brian Jonestown Massacre, Tricky, The Fuzztones en The Third Sound, om er maar een paar te noemen. Een band met kilometers en verhalen, ze handelen in spannende rock’n’roll die soms donker, gespannen en hypnotiserend zijn, dan weer zweterig, meedogenloos en dansbaar. Golden Hours bestaat uit Hákon Adalsteinsson (gitaar/zang), Rodrigo Fuentealba Palavacino (gitaar), Tobias Humble (drums/zang) en Wim Janssens (bas/toetsen/zang). Hun titelloze debuutalbum verscheen op 31 maart 2023 op Fuzz Club Records.

Wim zegt over het project en het recente debuut: “De muzikale achtergronden van elk lid zijn vrij breed, maar als we samenkomen is er op de een of andere manier een vrij duidelijke definitie van hoe onze muziek moet klinken. Er is een mooie frictie tussen de noise die we produceren en de liefde voor melodie die ons op het juiste moment lijkt in te halen. Er lijkt nooit een gebrek aan ideeën te zijn als we samenkomen. In stille overeenstemming wordt elk idee uitgeprobeerd en in een oogwenk verder ontwikkeld tot een nummer of overgeslagen. Er wordt geen tijd verspild. Het gaat allemaal vrij automatisch.” Over de schimmige en macabere leadsingle ‘Come And Find Me’ schrijft Wim: “Een meedogenloze bas brengt de geest van The Birthday Party terug, drums houden een gewelddadig tempo aan en duwen dringend naar voren. Gitaren openen zich als een draaikolk en zuigen de lucht uit de kamer, terwijl de zanger je aanspoort om hem te komen vergezellen op zijn sterfbed. Dit zijn zondagmiddagvibes in de hel. Een hit op elk duivelaanbiddend radiostation.”

Absolute aanrader voor wie wel eens een Duivels plaatje opzet.

Tickets: 12€ vvk, 15€ dagkassa

Organisatie: vzw Foenkel

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel