Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hawksley Workman (Canada)

23 september - 20:00 - 22:30

€15,00

Hawksley Workman

Hawksley Workman is een Canadese JUNO Award-winnende en Gold Record gecertificeerde singer-songwriter en multi-instrumentalist. Sinds zijn baanbrekende, zelfgeproduceerde indiedebuut For Him and The Girls (1999) tot en met de hitparade singles van 2020, heeft Hawksley geschipperd tussen internationale grote hits van grote labels en indie releases die doordrenkt zijn van Canadiana.

Hawksley heeft een catalogus van 17 soloplaten en zijn genre tartende stijl rijgt folk, pop uit de hitlijsten en onstuitbaar cabaret aan elkaar. Zijn songs over het weer, liefde, liefdesverdriet en verhalen over het einde der tijden hebben hem een grote schare toegewijde fans opgeleverd.

Hawksley heeft wereldwijd al meer dan duizend shows op zijn teller staan en was headliner in prestigieuze zalen als Massey Hall en The Olympia in Parijs.

Het is een hele tijd geleden sinds hij laatst op een Belgisch podium stond en wij zijn dan ook zeer vereerd hem op 23/9/24 te mogen ontvangen voor een exclusieve Belgische show. Naast Antwerpen heeft hij enkel nog optredens in Parijs en Rijsel staan, een unieke gelegenheid dus voor ook de Nederlandse en Duitse fans om de man nog eens live aan het werk te zien.

Tijdens deze show zal hij begeleid worden door zijn vaste pianist, “Mr Lonely”.

Tickets (te koop vanaf 16/4/24 om 12u) aan 15€ in vvk en 18€ aan de dagkassa.

Organisatie door vzw Foenkel

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Hawksley Workman live in Djingel Djangel op 23/9/24
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen. Voorverkoop tot (uiterlijk) 17u30 op de dag van het event.
15,00

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel