Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KWA KWA + BUFFAL

24 februari - 20:00 - 22:30

€10,00
kwa kwa buffal

KWA KWA

Heel spannende, nieuwe Belgische band die ongetwijfeld gaat doorbreken. Denk Urban Dance Squad, vroege Red Hot Chili Peppers…met een extra funky live groove! Kwa Kwa bestaat uit Camilo Donoso Villar (WEBSTEK) en Senne Paulussen op de vocalen, Ian Biermans (Bread For Duck, Sister Luke & The Sticky Fingers) op toetsen en elektrische gitaar en de Govers broers Marnix op bas en Ruben (WEBSTEK) op drums.

Chilly Mili kent de mannen van het chille milieu en bracht ze oorspronkelijk samen om enkele solonummers te ondersteunen. Slechts na één show werd er besloten om als bandformatie verder te gaan. Het vijftal maakt een eclectische Nederlandstalige mengelmoes met invloeden uit funk, oldskool hiphop en disco.

Deze zomer trok Kwa Kwa de studio in om de debuut-EP ‘De Première’ op te nemen bij Mixmeister Michelle.

 

Buffal

BUFFAL. combineert zijn liefde voor oldschool hiphop en beats met een ruwe, kritische rapstijl die niet alleen descriptief en opmerkzaam, maar bovenal zelfbewust en vaak pijnlijk accuraat mikt. Legt zijn Vlaamse raps neer op een mix van verschillende muzikale invloeden. Brengt een frisse wind in het Vlaamse hip hop landschap.

 

Tickets in vvk aan 10€, 12€ aan de dagkassa

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel