Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lucid Lucia (former BRZZVLL) + Afterparty met DJ Louis Katorz

1 september - 20:00 - 22:30

€12,00
lucid lucia

Lucid Lucia

Lucid Lucia, voorheen gekend als BRZZVLL, liet in september 2022 hun nieuw album ‘’Ever Changing Light” los op het publiek. Dit in navolging van het gelijknamige minialbum van 2021, uit op SDBAN Records, één van de belangrijkste labels in België, gespecialiseerd in de levendige hedendaagse jazz & funk scènes. “Ever Changing Light” kreeg zeer enthousiaste recensies, zowel in binnenland als buiten onze grenzen.

Grooves, dansbare jazz, spacey sounds, rollende beats, vette baslijnen en solo’s, vrije vorm van muzikale expressie, constant balancerend tussen het gecomponeerde en het vrije. Arrangementen die binnen de grit ruimte bieden voor improvisatie, individuele manifestaties en de gecontroleerde beheersing van instrumenten op een manier die bijzonder uniek is, muziekinstrumenten zijn een verlengstuk van creatieve geesten, beslissingen in een fractie van een seconde hoorbaar gemaakt voor het publiek dat de roep om vrijheid ervaart, geesten bevrijd in het hier en nu.

MUSIC UNITING all listeners, The Crowd In The Place To Be, want vanaf het moment dat men de concertzaal of club betreedt, is er geen ontkomen aan de magische vibes, tonen, melodieën en ritmes van live jazz muziek.

Lucid Lucia is:

Vincent Brijs: Bariton- en altsaxofoon

Bart Borremans: Tenor- en sopraansaxofoon

Dries Laheye: Bas

Dries Verhulst: Gitaar

Jan Willems: Toetsen

James Williams: Drums en percussie

Afterparty met DJ Louis Katorz (Be)

Het schooljaar is ingezet, en dat betekent dat vele jonge ouders opnieuw kunnen ademen! Om uw bakske zuurstof weer helemaal vol te krijgen, komt Philip de Liser (a.k.a. Louis Katorz) na het concert de benen losgooien met zijn beste vinylplaatjes. De zonnekoning van het Antwerpse nachtleven (Pacific, Petrol, Bar Rodin, Soirée Gainsbourg etc…) trekt het feestje door naar een verder hoogtepunt!

Tickets: 12€ vvk/15€ kassa

Organisatie: vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel