Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nigel Williams presents : Amelie Albrecht – Sergej Lopouchanski

03/02/22 - 19:00 - 23:00

€10,00
Amelie

Amelie Albrecht – Try-out

Website Facebook Youtube

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.  Nigel heeft haar toch nog kunnen strikken voor een kleine tussenstop bij Djingel Djangel waar ze nieuw materiaal komt try-outen.

Sergej Lopouchanski

Facebook

Sergej is al enkele jaren een vaste waarde in het Vlaamse comedylandschap. Finalist van Lunatics Comedy Award en Radio 2 Humorklas. Hij behoort tot een van de grote talenten van de nieuwe lichting Vlaamse comedians. Als eerste generatie migrant uit de Sovjet-Unie combineert hij rake observaties over het Vlaamse leven met een kindse speelsheid die zijn uiterlijk niet doet vermoeden. Een teddybeer met een gemeen kantje.VVK : 10.00
KASSA : 12.00
DEUREN : 19.00 uur
AANVANG SHOW : 20.00 uur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
03/02/22
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Telefoon
+ 32 (0)3 291 92 99
E-mail
vzwfoenkel@gmail.com
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel