Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PJDS (full band)

23/12/23 - 20:00 - 22:30

€12,00
PJDS

PJDS

Pieter-Jan De Smet bracht onder zijn eigen naam en als PJDS en Beuzak in totaal 6 albums en een compilatie uit, waarvan alles behalve de twee eerste albums op het eigen label Beuzak Records verscheen.

PJDS kwam begin 2023 op de proppen met een nieuw album: EXTINCT BIRDS. De plaat wordt lovend onthaald en live krijgt PJDS reacties die weinig twijfel laten bestaan over hun bloedvorm.

Pieter-Jan De Smet treedt op met bassist Mirko Banovic (o.a. Arno, FES – Boggamasta, Arsenal, Stilll, Rapidman), drummer Teun Verbruggen (FES – Boggamasta, Jef Neve Trio, BOAT, …), gitarist Frederik Segers (Stadt) en Jan Duthoy (Absynthe Minded) op toetsen.

EXTINCT BIRDS is een rauwe, exotische en vurige ode aan de zee en aan Oostende, ingetogen en uitbundig tegelijk. Het album is opgenomen op verschillende locaties en tijdstippen doorheen het verdoemde jaar 2020.

Mark Howard (oa. Bob Dylan, Tom Waits, Joni Mitchell, Iggy Pop, Marianne Faithfull) mixte de songs op EXTINCT BIRDS naar een hoger niveau.

PJDS gedraagt zich op EXTINCT BIRDS als strandjutters op een muzikaal strand, ergens tussen het water en de dijk. Uit wat aanspoelt ontstaat nieuw materiaal en er kruipt onvermijdelijk zand in de machine.

30 jaar na debuut Antidote speelt PJDS strakker dan ooit. Naast splinternieuwe songs brengt de band ook eigenzinnige versies van ouder werk als de Belpopklassieker August en de radiohits Fire en Baby’s in the World.

De voorbije maanden schitterde Pieter-Jan al solo (zondagse matinee-voorstelling) en in duo met Roland Van Campenhout op ons podium. Hoog tijd om hem nu ook met zijn super band op ons podium te zien knallen.

Een absolute aanrader!

Inkom: 12€ vvk/15€ dagkassa

Organisatie: vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
23/12/23
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel