Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rumbaristas

19/05/23 - 19:30 - 22:30

€10,00
Rumbaristas

Rumbaristas

Rumbaristas is de naam van een Belgisch-Spaans-Italiaans combo dat sinds zijn ontstaan in 2016 uitgroeide tot een bijzonder interessant en kleurrijk wereldmuziek gezelschap met roots en invloeden uit zowel de Zuid- als Centraal-Europese muziek.
De groep is opgebouwd rond de Catalaanse rumbero Willy Fuego, bekend als muzikant van La Kinky Beat, Amparanoia,…
En er is natuurlijk de boeiende ritmesectie rond Roel Poriau en Tomas De Smet, die samen ook al zorgden voor avontuurlijke experimenten bij o.m. Think of One.
De Frans-Siciliaanse-Poolse multi-instrumentalist Thomas Morzewski (bekend als artistieke draaischijf van het Orchestre International du Vetex) maakt de groep compleet.
Hun debuutalbum uit 2019 werd geproducet door David Bourguignon (Manu Chao) en kreeg niet alleen in België heel wat positieve reacties.
Ook in het buitenland werd Rumbaristas opgemerkt met concerten op de Mercat de Music in Vic (Spanje), Ritmo Festival (Budapest, HU), Etnofest Servië, Spring Carnival (Beijing), Wazemmes l’Accordéon (Rijsel, FR),…
Recent legde Rumbaristas de laatste hand aan de opnames van een nieuw album in de Porino Studio’s in Antwerpen, dit maal in een samenwerking met producers Madjid Fahem (Manu Chao) en de Mexicaans-Amerikaanse muzikant-producer Sergio Mendoza (Orkesta Mendoza, Calexico).
Het album verschijnt in januari 2023, en Rumbaristas trekt daarna op pad om hun aanstekelijke muziek live te brengen op festivals in heel Europa.
Wij zijn vereerd dat ze ook onze club in vuur en vlam zullen zetten!
Tickets
vvk: 10€
kassa: 12€
Organisatie: vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
19/05/23
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel