Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sarah Shook & the Disarmers (US)

17 november - 20:00 - 22:30

€10,00
SARAH SHOOK

Sarah Shook & the disarmers

Sarah Shook uit North Carolina zingt met een overtuiging en harde eerlijkheid die vaak ontbreekt in het huidige Americana-landschap. Sarah is altijd gepassioneerd, soms openlijk, en bewandelt de grens tussen kwetsbaar en dreigend. Haar stem is sterk en ongemakkelijk, klassiek country maar met een hedendaagse, aardse spanning. Je kunt in haar stem horen wat ze heeeft gezien; wereldmoe, lessen geleerd – of niet – maar altijd uitdagend. Ze meent wat ze zegt. Ze schrijft met een botte urgentie die tegenwoordig zo verfrissend is dat het bijna opzienbarend is. De teksten van Sarah zijn beurtelings slim, grappig, gemeen en bovenal compromisloos. The Disarmers raken alle zoete plekken van Nashville’s Lower Broad tot Bakersfield en nemen Sarah’s onverzettelijke verhalen mee voor een paar late night kicks. Soms is het zo simpel en gespierd als de boom-chicka-boom van Luther Perkins, of zo downtown als Johnny Thunders. The Disarmers blijven in the pocket, strak en stoer. De bezetting van The Disarmers bestaat momenteel uit Jack Foster op drums, Blake Tallent op gitaar, Andrew Lambie op bas en Nick Larimore op pedal steel.

Tickets: 10€ vvk, 12€ kassa
Organisatie: vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Sarah Shook & the disarmers live in Djingel Djangel op 17/11/23
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen. Af en toe belanden onze mails nog in de spamfolder van de bestemmeling. vvk tot uiterlijk 17u30 op de dag van het event.
10,00

Gegevens

Datum:
17 november
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Telefoon
+ 32 (0)3 291 92 99
E-mail
vzwfoenkel@gmail.com
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel