Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Selenites band (Fra)

14 oktober - 20:00 - 22:30

€10,00
SELENITES BAND

De Selenites Band, Frans Ethio-jazz collectief

Teruggrijpend naar de oorsprong van de Ethiopische muziek uit de jaren 50-70, met zijn toonladders die zo kenmerkend zijn voor de traditionele muziek van de Hoorn van Afrika, spelen ze een tribale jazzstijl die vol staat met fantasierijke vluchten en vrije improvisaties.
Muziek die flink beweegt en constant uitnodigt tot uitbundigheid, terwijl ze live hun repertoire van moderne Ethio-jazz composities constant nieuw leven inblazen, puttend uit hun Afro-jazz, psychedelische en Kraütrock invloeden.

Op het podium vallen vanaf de eerste noten het universum en de energie van de groep op. Het kwintet groovet en produceert een mystieke, aanstekelijke energie die ze delen met het publiek. Een sfeer van trance en dans die de mythische clubs van “Swinging Addis” doet herleven.
Besmetting gegarandeerd!

In 2022 speelden ze voor het eerst in Djingel Djangel voor een zeer enthousiast publiek. Om deze magische avond minstens te evenaren komen ze graag nog eens terug naar ons podium. Zij die erbij waren, mis deze zeker niet en spread the news!

Tickets : 10€ vvk, 12€ kassa

Organisatie: vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

VZW Foenkel
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel