Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Surfnight

20 juli - 19:00 - 22:30

€15,00

Op zaterdag 20 juli gaan we volledig Aloha met liefst 3 surf bands, ruime selectie aan cheap shots, hot chicken wings en veel meer surf muziek en ambiance!

Sant Anna Bay Coconuts (Be)

Net vierden ze nog hun 5e verjaardag met de presentatie van, hun 3e album (The Pineapple Parade)
Nu brengen ze met veel plezier meer Surf naar onze koekenstad !
Dit olijke viertal wist in 2023 nog een tournee door Californie te versieren en afgelopen jaar sierden ze de affiche van het Surfer Joe Summer Festival in Livorno (I)
Hi-octane Racetrack Riots & Tropical Reefriders !
De Sant Anna Bay Coconuts vieren het leven zoals het is, inclusief blauwe plekken.
Evenveel plezier op als naast het podium !
Met Joyce achter de drums en Jim op de bas, vliegen de gitaarsalvo’s van Mick en Danny er guitig tussendoor … Surf’s up !
Aloha in Hell (Ger)

Het trio “ALOHA IN HELL” uit Offenbach bestaat sinds 1994 en is nauw verbonden met rock-‘n-roll, de surfsound van de jaren 60 en rockabilly.

“Drie fijn geklede heren beleven hun liefde voor authentieke muziek op extatische wijze en nodigen hun publiek uit tot uitbundige dansorgieën voor het podium.”

Inga Lüth op elektrische bas, Sandor Palfy zorgt voor strakke ritmes en Bernd Leinberger werkt messcherp op zijn gitaren met veel galm en twang.

Stevige eigen sound met de nodige garagefactor en steeds opzwepend tot er gefeest wordt!

Stories from Shamehill (Nl)
Wet , Wild & Wicked. More than ten years of reverb.
Stories from Shamehill is inmiddels al meer dan tien jaar bezig met een instrumentale reis die de surfband onder andere naar Los Angeles, Livorno en Leeuwarden heeft gebracht. De met reverb doordrenkte, ongepolijste sound van de band zou niet misstaan in een obscure Quentin Tarantino film. Meedogenloze uptempo knallers en plain ol’ wave riders. De band, bestaande uit gitarist Joris de Haan, drummer Arend Keeman en bassist Michiel van der Drift rekt de grenzen van zijn genre op zonder de nalatenschap van Dick Dale en de Treble Spankers uit het oog te verliezen.
Tickets in vvk aan 15€, aan de deur betaal je 17€
Organisatie door vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Surfnight in Djingel Djangel op 20/7/24
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen. Voorverkoop tot 17u30 op de dag van het event.
15,00

Gegevens

Datum:
20 juli
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel