Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Swell (US) a night of music, art, dj set, q&a and more

22 mei - 19:30 - 22:30

€12,00

Swell (US)

Swell is 1 van de fijne bandjes die vaak te beluisteren viel in het programma Duyster (van Ayco). In hun muziek hoor je gelijkenissen met de muziek van gelijkgestemden als Pavement, Silkworm, Califone en andere Red House Painters. Door de internationale pers werden ze ten tijde van het album “41” getipt als de volgende band die, in het spoor van Nirvana en Pavement de doorsteek naar een groter publiek zou maken.

Jammer genoeg is dit niet gebeurd en bleef Swell een typisch voorbeeld van een door fans en muziekpers blijvend gekoesterde indie band die een aantal heel fijne platen op hun conto hebben.

In mei van dit jaar krijgt het legendarische album “41” van Swell een mooie, geremasterde heruitgave.

Ter gelegenheid van deze re-release komen de nog levende originele leden van deze iconische band voor een beperkt aantal live shows naar Europa.

Ze zullen een semi akoestische set spelen met, vooral, nummers uit “41”, drummer Sean zal een korte drum clinic geven, zijn schilderijen zullen te bewonderen (en wie weet te koop) zijn, ze spelen een dj set met speciale ambient mixes van Swell songs, er is ruimte voor een q&a….kortom een heel speciaal samenzijn voor liefhebbers van de band en hun muziek.

Tickets in vvk aan 12€, aan de dagkassa aan 15€

Organisatie door vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel