Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WALLAROOS + (support) GOO GOO MUCK

24 mei - 20:00 - 22:30

€12,00

WALLAROOS

Wallaroos zijn eerder berucht dan beroemd al stonden ze onder meer vorig jaar nog op het podium van het door ons geliefde Sjock Festival.

Niemand wil zich wagen aan de definitie van dit genre. Alle pogingen tot benoemen zijn in het verleden uitgedraaid op een compleet fiasco, totale chaos en wanorde in de repetitieruimte. Deze in wezen meta modernistische band beweegt voortdurend heen en weer tussen ironie en contingentie.
De live reputatie van deze einzelgängers bezorgt festivalorganisatoren nat badend in eigen zweet alvast rusteloze nachten. Dat het zijn tijd heeft geduurd alvorens de eerste nummers op vinyl zijn gezet is uitsluitend te verklaren door de compromisloze aanpak die de band voor ogen houdt. Onder het motto “minder electronica meer mechanica” kiezen Wallaroos voor een vette en vooral snelle reeks nummers die het midden houden tussen Jimmy Frey, Kings of Nuthin’ en de openingstrack van Men in Black 3.

Zelf noemden ze hun muziek ooit belachelijk elegant ludieke prestigieuze originele punk. Volgens ons is het nog veel meer. Getuige onderstaande video’s. Wat wel zeker is: het dak moet eraf en gefeest zal er worden!

 

GOO GOO MUCK

Met leden van oa Amörtisseur en the Seatsniffers in haar rangen is GOO GOO MUCK de ideale opener van dit feestje.

Zij vissen in zompige moerassen en rommelen in verlaten garages. Voodoo beats en bassen overgoten met fuzzy gitaar op een bedje van saxofoon. Steeds geserveerd met passie en présence, en afgewerkt met een mespuntje waanzin!
Hieronder een clipje van hun eerdere passage (2023) op ons podium.
Feestje? Wees maar zeker….schrap al je eerder gemaakte afspraken en kom mee de benen van onder je lijf dansen bij deze high intensity rock and roll avond!
Tickets in vvk aan 12€, aan de kassa betaal je 15€
Organisatie door vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel