Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dries Bongaerts en Arno Goossens

14/04/23 - 20:00 - 22:30

€10,00
dries arno

Dries Bongaerts en Arno Goossens

Wie één song van Dries Bongaerts hoorde, of hem live zijn gitaar zag aanslaan, kan het getuigen: niemand blijft onbewogen bij het werk van deze Belgische singer-songwriter. Het duurt maar enkele seconden voor je verkocht bent aan zijn doorleefde stem en rauwe nummers die balanceren tussen blues en folk. Eens fan, altijd fan.
Onder die fans ook bekende namen als Belgisch bluesicoon Roland, de Amerikaanse Grammy-genomineerde bluesman Guy Davis en de Noorse folk/country troubadour Torgeir Waldemar, die Dries meteen in Noorwegen uitnodigde voor enkele voorprogramma’s nadat Dries voor hem opende in België. Allemaal zijn ze het met elkaar eens: deze man hééft het.
Waar de liefde de rode draad was op zijn debuutalbum For the Light in Thy Heart (2017), zorgde de verhuis van de stad naar het platteland voor nieuwe inspiratie en inzichten. Songs over dingen achterlaten, andere verwelkomen, terugkeren naar de essentie en onthaasten in een nieuwe omgeving vormen de centrale thema’s op Dries Bongaerts’ tweede album, Soothing Green.
Na zijn zeer gesmaakte solo passage op zondagmiddag 5 februari, komt Dries nu terug met zijn brother in crime Arno voor een avondvullend optreden op vrijdag 14/4
Een absolute aanrader voor bluesliefhebbers!
Tickets: 10€
Organisatie: vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
14/04/23
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel