Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

And they spoke in anthems

10 maart - 14:30 - 17:00

AND THEY SPOKE IN ANTHEMS

 

Met And They Spoke in Anthems neemt singer-songwriter Arne Leurentop nog steeds de tijd om muziek te schrijven en uit te brengen. Tussen het bejubelde debuut ‘JUNE’ (2014) en ‘MONEY TIME’ (2019) telden vijf jaren. Ook de derde plaat ‘STILL.’ (2024) komt er na een pauze van vijf jaar. Sneller hoeft niet. Verdieping, verstilling en vernuft staan centraal.

Met ‘STILL.’ schrijft Arne zijn meest persoonlijke plaat. Zijn wereld werd danig door elkaar geschud toen zijn twee beste vrienden kort na elkaar plots stierven. In een poging om dit verlies een plek te geven, begon hij te schrijven. Hij probeerde zijn emoties te verklanken. Op zoek naar de essentie, de fundamenten van ons bestaan en in de wetenschap dat muziek kan troosten.

Het resultaat klinkt alsof Andy Shauf een plaat van Neil Finn heeft geproducet nadat ze naar ‘Sky Blue Sky’ van Wilco en ‘Darling Arithmetic’ van Villagers hebben geluisterd.

De plaat verschijnt op 2/2/24 en op 10/3/24 komt Arne de songs ervan brengen zoals hij ze bedacht heeft, klein en intiem.

Een concert om naar uit te kijken, zeker voor liefhebbers van oa Wilco, Andy Shauf en Villagers.

Inkom is gratis (vrije bijdrage voor de artiest)

Organisatie door vzw Foenkel

 

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel