Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dead High Wire (“Wasteland shadows” release show)

15 maart - 20:00 - 22:30

€10,00
DEAD HIGH WIRE

Dead High Wire

Dead High Wire is een Belgisch trio dat zichzelf op zijn website omschrijft als een ‘Independent cross-over band blending post-punk and new wave’, wat in de praktijk neerkomt op koude gitaarriffs, melodieuze baslijnen en strakke ritmes, iets wat ze zowel in de studio als op het podium kunnen waarmaken.

De drie veelzijdige muzikanten van Dead High Wire brengen de rauwe essentie van melodische postpunk & new wave met vlagen van 80s & cold wave. De eigenzinnige postpunkers van Dead High Wire zijn terug met een opvolger van de geprezen debuutplaat Pray For Us. Het album bracht de band naar podia in eigen land, Nederland, Duitsland en Engeland.

17 februari 2024 brengt Dead High Wire “Wasteland shadows” uit op cd, vinyl & alle online streaming kanalen. Te verwachten: duister melodische & warm donkere klanken, met cold wave invoeden. Het album is het resultaat van een intensieve driejarige reis geïnspireerd door maatschappelijke fenomenen (wereldwijde lockdown, verslaving, klimaatverandering, …), slaaptekort, duistere verlangens, daddy issues & een ode aan Moeder Natuur.

 

Tickets: 10€ vvk, 12€ dagkassa
Organisatie door vzw Foenkel

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel