Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Black Market Karma (UK)

12 oktober - 20:00 - 22:30

€15,00

Black Market Karma is een neo-psychedelische groep uit het Verenigd Koninkrijk. Hun geluid is dik en kleurrijk,  met duidelijke wortels in 60’s Guitar & Pop muziek, met daarboven lagen 90’s Psychedelia, Fuzzed out gitaren en opzwepende grooves. Hun songs zijn doorspekt met folk, blues, Lo-Fi elektronica en beats waarin invloeden herkenbaar zijn vanuit zowel hip hop als traditionele Indiase muziek. Black Market Karma heeft reeds 11 albums in hun catalogus. Deze zijn integraal bedacht en geproduceerd door allemaal door bandleider en multi-instrumentalist Stan Belton.

Black Market Karma is 1 van de vaandeldragers van deze generatie van Britse Psych Rock bands en toerden eerder met oa The Black Angels en The Warlocks en werkten samen met Sonic Boom (Ex Spacemen 3) The Telescopes, Tess Parks en The Underground Youth.

In het voorjaar releasen ze een nieuw album en dit komen ze voorstellen in Djingel Djangel op 12/10/24

 

 

Tickets: 15€ in vvk, 18€ aan de dagkassa

Organisatie door vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Black Market Karma live in Djingel Djangel op 12/10/24
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen. Voorverkoop tot (uiterlijk) 17u30 op de dag van het event.
15,00

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel