Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chackie Jam

16 maart - 20:00 - 22:30

€10,00

Chackie Jam

Na enkele geslaagde album release shows komt Chackie Jam met zijn energieke live show naar het podium van Djingel Djangel met full band (10 muzikanten!). Een niet te missen funky live show.

Indiepop band Chackie Jam – winnaar “De Nieuwe Lichting 2018” van Studio Brussel – releaste reeds twee EP’s: “Hot Chicks & Douchebags” in 2018 en “Tell Me” in 2022.
Dankzij interesse van verschillende nationale radiozenders voor de singles “Hachi”, “Shotokan”, “Don’t Dance” en “It Doesn’t Matter” volgden enkele jaren van intensief live spelen.
Vanaf 2021 werd het roer echter omgegooid door met een volledige live band te spelen. Computers werden uit de live setup gemeden, waardoor het geheel veel organischer begon te klinken.
In september 2022 nam de band een debuutalbum op met dit nieuwe geluid. Hiervoor trokken ze niet naar de studio maar organiseerden ze drie live opnamesessies met publiek in de Blikfabriek in Antwerpen. “Emmène-moi · The Live Album” kwam uit op 20 oktober 2023, zowel online als op vinyl, te verkrijgen bij deze live show!
Tickets: 10€ vvk, 12€ dagkassa
Organisatie door vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel