Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht (TRY-OUT, met special guest Noémie Wolfs)

10 juli - 20:00 - 20:30

€12,00

Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht: 2024

Korneel De Clercq, Senne Guns en Laurens Billiet

 

Je kent Senne Guns en Lokko van hun succesvolle theatertournee, van televisie (De Popquiz en Amai Zeg Wauw) en van de keyboards en trommels bij Admiral Freebee, Douglas Firs of Zimmerman.

Korneel De Clercq hoor je dagelijks als presentator bij Radio 1 en in de podcast Koken met Classics, waarin hij samen met Senne muzikale klassiekers fileert.

Special guest Noémie Wolfs ken je natuurlijk als voormalig zangeres van Hooverphonic en van haar alom geprezen solo werk.

 

Kortom, genoeg droogkomische muzikale wijsheid voor het allereerste, alomvattende muzikale jaaroverzicht uit de vaderlandse geschiedenis. Samen met een special guest die het afgelopen muziekjaar mee kleurde, wagen ze zich aan rake observaties, persoonlijke verhalen en culinaire analyses. Is Taylor Swift echt zo goed als Shakespeare en Bach, wat deed Nederland Europapapatverdorie op het Songfestival, waarom is Beyonce met de country van Mumford & Sons gaan lopen, is er ondertussen al wereldvrede of moet het beste echt nog komen?

Een prettig gestoorde terugblik op 2024 met veel live muziek, Soulwax- waardige remixes en verrassende onthullingen uit de backstage. Ideaal voor onder de kerstboom. Welkom bij Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht 2024.

Tijdens deze try-out focus op de eerste jaarhelft (op de 2de zou wel heel straf zijn), waardoor er allicht verhalen passeren die de finale theater-show niet zullen halen. Niet omwille van de kwaliteit ervan, wel omwille van de hoeveelheid aan goede stories waaruit gekozen moet worden.

Unieke kans om deze zeer entertainende voorstelling in intieme setting mee te maken.

 

Kaartjes aan 12€ in vvk, 15€ aan de kassa

Plaatsen zijn beperkt.

Organisatie door vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Het Grote Classic Stories Jaaroverzicht (try-out) in Djingel Djangel op 10/7/24
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen.
12,00

Gegevens

Datum:
10 juli
Tijd:
20:00 - 20:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel