Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kameel

2 maart - 20:00 - 22:30

€12,00
kameel

Kameel, het instrumentale trio topmuzikanten Patrick Steenaerts (gitaar), Hans Mullens (bas) en Geert Roelofs (drums), breit met ‘Trugschluss’ een sterk vervolg aan het fel gesmaakte debuutalbum ‘Barkas’ (2020). We horen Kameel in al zijn gedaantes: vaak boos, snedig, dreigend, scheef en hoekig (‘Von Grund auf am Zweig’, ‘Trugschluss’, ‘Black Bag’), dan weer beklijvend mooi (‘Charlie Tango’, ‘Big L.’), soms zelfs aanstekelijk dansbaar! (‘Tonny’, ‘Showgun’). Altijd zonder compromissen en met een stevige dosis humor.

‘Trugschluss’, wat zoveel betekent als ‘onverwachte wendingen binnen een compositie’, is een muzikale synthese van het onrustige, voortdurend veranderende leven van de voorbije twee jaar.

Voor de potige ‘in your face’ productie en mix tekende Dijf Sanders. Het instrumentarium bleef deze keer niet beperkt tot gitaar, bas en drums, maar werd flink uitgebreid met orgel, synths, contrabas, cello, strijkers, autoharp, field recordings en als je goed luistert zelfs een streepje zang.

De opvallende hoesfoto is van de hand van kunstfotograaf Karel Fonteyne, internationaal bekend als modefotograaf in de jaren ’80 en ’90.

Voor het eerst in Antwerpen live te bewonderen!

Tickets : 12€ vvk, 15€ dagkassa

Organisatie door vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel