Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roy Orbison, het mysterie (muzikale lezing door Rudolf Hecke)

5 maart - 20:00 - 22:30

€10,00

Muzikale lezing, live podcast, verbluffende monoloog. Termen die allen beschrijven wat Rudolf Hecke op het podium doet rond Roy Orbison.

Rudolf is een rasverteller, je hangt aan zijn lippen, hij ademt wat hij zegt, passie en betrokkenheid. Hij heeft die reputatie opgebouwd met zijn voorstellingen over Serge Gainsbourg (waarover hij een trilogie schreef). Hij doet het weer met Roy Orbison, het mysterie (zijn meest recente boek).

Onthullende verhalen en die hemelse muziek van the Big O. Wie kent ze niet: “in dreams”, “only the lonely”, “oh pretty woman”, “crying”, “running scared”, “it’s over”? Maar wie kent de ware toedracht over het ontstaan van die songs? Hoe ze zijn ontstaan, hoe ze onlosmakelijk verbonden zijn met het bijzonder tragische leven van Orbison en zijn kordate tot bizarre manier om daar mee om te gaan?

Al die songs komen aan bod, en meer, onuitgegeven muziek en studiotakes die niet eerder het daglicht zagen. Rudolf heeft ze kunnen bemachtigen via Roy’s zonen voor het schrijven van zijn boek. Uniek.

Anderhalf uur razen voorbij, genieten van de grootste stem van de popmuziek (dixit Elvis Presley!), wan zijn ultieme klassiekers en Rudolf Hecke’s grondige kennis van de man en de passie waarmee hij ze etaleert.

Een absolute aanrader!

 

 

Tickets aan 10€ (voorverkoop en dagkassa).

Plaatsen zijn beperkt, we raden voorverkoop-ticket sterk aan.

Organisatie door vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel