Laden Evenementen

« Alle Evenementen

(Lonnie Kahlula’s) BAD SAMARITANS + (support by) SLINGSHOT BIKINI

13 juli - 20:00 - 22:30

€10,00
(Lonnie Kahlula’s) Bad Samaritans: ‘Swampgospelbluesabillygarageboogie’
Zes Kempense ex-koorknapen stootten in hun vroege tienerjaren op zoek naar vettige boekskes in een stoffige krat op zolder toevallig op een paar bekraste en afgeleefde Little Richard-, Elvis- en CCR-platen uit vaders vinylcollectie, een revelatie waarmee hun zondeval een feit was en die meteen leidde tot de soldenverkoop van hun ziel aan de rock ‘n’ roll.
Wat later kruisten hun voetsporen en verdorven zielen mekaar opnieuw tijdens het nachtgebraak aan toog en tafel van nicotinebruine kroegen waarbij muzikale plannen gesmeed werden, aangedreven door een ernstige fixatie op alle smerigheid die de rock ‘n’ roll te bieden heeft (en een lichte alcoholische beneveling) .
Op het podium serveren ze een gumbo van ruftende garage, rammelende rhythm ‘n’ blues, moerassige rock en een mespunt schabouwelijke soul.
Een kleine week na hun doortocht op Sjock in Gierle zullen ze voldoende gerecupereerd zijn om ook het podium van Djingel Djangel onveilig te maken.
Baritonsax: Preben Dundee
Gitaren: Typhoon Thomas en Riff Raf
Bas: Willy TP
Drums: Spider
Zang: Lonnie Kahlula (aka Ivan)
Slingshot Bikini, surfband in de goede traditie van oa The Ventures, Shadows, Dick Dale….openen de avond. Deze ervaren rotten, ze begonnen er ruim 15 jaar geleden al mee,  brengen er meteen de goede sfeer in. Toppers in het genre en vrienden van Bad Samaritans.
Tickets in vvk aan 10€, aan de kassa betaal je 12€
Organisatie door vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
(Donnie Kahlula's) Bad Samaritans + (support by) Slingshot Bikini live in Djingel Djangel op 13/7/24
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen.
10,00

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel