Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oh Hiroshima (Swe)+ (support) Törzs (Hun)

16/12/23 - 20:00 - 22:30

€12,00
oh hiroshima törzs

Oh Hiroshima

De huidige formatie van Oh Hiroshima komt oorspronkelijk uit het Zweedse Kristinehamn en bestaat uit de broers Jakob Hemström (gitaar/zang) en Oskar Nilsson (drums). De band heeft altijd al een directe benadering gehad van het postrockgenre van hun oorsprong, maar met hun nieuwste album Myriad wordt dit nog verder versterkt. Door het constante atmosferische element van hun muziek samen te voegen met een breed scala aan nieuwe invloeden, maakt de band met Myriad een grote sprong voorwaarts in zowel sound crafting als songwriting. Ongetwijfeld hun meest ambitieuze plaat tot nu toe, Myriad brengt alle eerder onthulde sterke punten van de band naar voren, terwijl het tegelijkertijd uitbreidt naar onbekend terrein, 15 jaar in het bestaan van de band, maakt Oh Hiroshim duidelijk dat ze vastbesloten zijn
om zich te blijven ontwikkelen en de grenzen van hun creativiteit te verleggen.

 

Törzs

TÖRZS toert mee als opener op deze tour.

Oost-Europa’s meest opwindende nieuwkomer TÖRZS is de grootste instrumentale post-rockband van Hongarije. Hun laatste album werd opgenomen in een grottenstelsel dat 500 meter onder de grond op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het werd uitgebracht door A Thousand Arms (USA) en Golden Antenna Records (GER) + de volledige live video werd uitgebracht via Audiotree Worldwide. De band was te zien op het Moscow Music Week showcase festival (2020) en Budapest Showcase Hub in 2021. De band toert momenteel door heel Europa en staat op het punt om eind dit jaar hun nieuwe album uit te brengen.

Tickets: 12€ vvk, 15€ dagkassa

Organisatie: vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
16/12/23
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel