Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Bollock Brothers

15/12/23 - 19:30 - 22:30

€15,00
bollocks

The Bollock Brothers

The Bollock Brothers tarten al sinds begin jaren tachtig de punk en newwave-scene. De legendarische Brits-Belgische groep positioneerde zich meteen als de rivaal van Sex Pistols, niet enkel via de bandnaam, maar ook met het album ‘Never Mind the Bollocks 1983’, een elektroversie van het iconisch punkalbum ‘Never Mind the Bollocks’. Ook met het album ‘The Last Supper’ scoorde de band wereldwijde culthits zoals ‘Reincarnation’, ‘Horror Movies’ en ‘Harley David, Son of a Bitch’. De band creëerde sinds oprichting een bijzondere band met België: onder meer Serge Feys (TC Matic) stond een tijd lang achter de keyboards en Oostendenaar Patrick Pattyn (Nacht und Nebel) is nog steeds de rechterhand van frontman Jock Macdonald.

Melodieuze teringherrie, altijd eerlijk en rechttoe rechtaan. Om die reden zijn ze nog steeds mega populair en kijken we er naar uit deze levende legendes op ons podium te mogen verwelkomen

 

 

Tickets: 15€ in vvk, 18€ aan de kassa

Organisatie: vzw foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
15/12/23
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel