Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Peter Case and Sid Griffin

12 mei - 20:00 - 22:30

€15,00
CASE GRIFFIN
Peter Case is een drievoudig Grammy genomineerde singer-songwriter uit de VS met een indrukwekkend cv.
Hij was de oprichter van The Nerves, de allereerste Amerikaanse indieband die een landelijke tournee organiseerde en een van de eersten die een eigen indie-EP uitbrachten.
Hij was de oprichter en leider van de legendarische Plimsouls, een ongelooflijk invloedrijke rock-‘n-rollband uit LA die door iedereen werd geprezen, van Elvis Costello tot Tom Petty en landelijke critici.
Peter Case is al dertig jaar een solotroubadour in de grote traditie van Dylan, Guthrie en Pete Seeger. Al vroeg in zijn carrière werd hij geproduceerd door T-Bone Burnett en hij speelde met en werd geprezen door Roger McGuinn, Van Dyke Parks, Mike Campbell van Tom Petty’s Heartbreakers en nog veel meer.
Zijn nieuwste album  “The Midnight Broadcast”  is misschien wel zijn allerbeste album.
Sid Griffin is vooral bekend als frontman van de Long Ryders, de grondleggers van alt-country en Americana.
Hij is ook de trotse eigenaar van vier goed ontvangen soloalbums, was de frontman van de prachtige ‘alt-bluegrass’ Britse band The Coal Porters en was meer dan tien jaar lang de Resident Musicologist in de radioshow Radcliffe & Maconie van BBC 6 Music.
Sid heeft bovendien vier boeken geschreven. Sid’s meest recente boek, Million Dollar Bash: Bob Dylan, The Band, and the Basement Tapes, is twee keer opnieuw uitgegeven en Sid verzorgde de liner notes voor die verzameling legendarische Dylan-tracks.
Tickets aan 15€ vvk, 18€ dagkassa
Organisatie door vzw Foenkel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel