Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Skating Polly (US)

25 oktober - 20:00 - 22:30

€15,00

 

Skating Polly, in 2009 opgericht door  multi-instrumentalistische stiefbroers en -zussen Kelli Drew Mayo (toen 9 jaar!)[1] en Peyton Mckenna Bighorse (toen 14 jaar!). Kelli’s broer Kurtis Lee Mayo voegde zich in 2017 bij de band op drums, zodat Peyton en Kelli zich respectievelijk op gitaar en bas konden concentreren. De band staat bekend om hun afwisselende instrumenten tussen elk lid, poëtische teksten, intense liveshows, melodische arrangementen en een eclectische reeks nummers die in stijl variëren van riot grrrl tot grunge tot hoekige indie-rock.

In de beginjaren werden deze uitzonderlijke talenten respectievelijk bijgestaan door Exene Cervenka (X), Blag Dahlia (Dwarves) en Kliph Scurlock (Flaming Lips).

In 2023 brachten ze hun ondertussen reeds zesde album (Chaos County line) uit en deze komen ze nu voorstellen in Djingel Djangel tijdens een exclusieve Belgische show.

Wanneer je weet dat ze onder hun fans/ambassadeurs zo een divers aantal toppers als Deerhoof, Shirley Manson, Flaming Lips, Exene Cervenka, Blag Dahlia, Band of horses, Mike Watt, Kate Nash….kunnen tellen, dan weet je dat we hier met een zeer uitzonderlijke en zeer spannende live band te maken hebben.

Hieronder alvast enkele teasers van wat je mag verwachten

 

 

Tickets te koop vanaf 24/4/24 om 10u

Tickets in vvk aan 15€, aan de dagkassa betaal je 18€

Organisatie door vzw Foenkel

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Skating Polly (US) live in Djingel Djangel op 25/10/24
U ontvangt een mail met toegangscode op elk van de door u aan ons bezorgde mailadressen. Voorverkoop tot 17u30 op de dag van het event.
15,00

Gegevens

Datum:
25 oktober
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel