Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vliegwerk (try-out nieuwe band van Steven Cassiers van Dans Dans)

10/11/23 - 20:00 - 22:30

€8,00
vliegwerk hans gaston

Vliegwerk

vliegwerk is het gloednieuwe trio van Steven Cassiers (Dans Dans, Bram Weijters’ Crazy Men, Dez Mona,…) op drums, Wout Gooris (Sam Joris, Eva De Roovere, Fien Desmet,…) op synths, Indisch harmonium en keelzang en Tim Finoulst (Bert Joris, Tutu Puoane,…) op pedalsteel.
Ontdek in deze try-out de ongebonden en gelaagde sound van het nieuwe instrumentale trio vliegwerk: Vaak reizend op een filmische en dromerige trip, dan weer bewegend tussen pulserende jazz weg van alle conventies. In het hart van de groep ligt de pedal steel, die de composities doordrenkt met weidse en open landschappen. De gefocuste en gebalde energie van de drums en synths stuwen het geheel eindeloos verder. De sporadische keelzang geeft het geheel een haast hypnotiserende beleving. Het mag duidelijk zijn: live creëert vliegwerk een meeslepende sfeer, waarbij ze moeiteloos schakelen tussen introspectieve momenten en energieke passages.
Tickets: 8€ vvk, 10€ dagkassa
Organisatie: vzw Foenkel
Foto: Hans Gaston

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
10/11/23
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel