Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

All Things Music

23/04/22 - 12:00

€18,00 – €20,00

All Things Music Festival

We zijn trots om het eerste échte festival aan te kondigen bij Djingel Djangel. 6 top bands uit de Lage Landen.  Afgewisseld met sterke DJ’s en randanimatie. Food & Drinks de hele dag door. Het buitenterras en de RSD releases blijven gratis toegankelijk.

Schedule:

  • 13.00 Cocaïne Piss
  • 14.45 Itches
  • 16.30 Glitterpaard
  • 18.15 Dirk.
  • 20.00 Ateritis Beldemor
  • 20.45 Amörtisseur

DJ’s:

  • 09.00 DJ Cis
  • 22.00 DJ Butsenzeller

Bert Lézy tekent op verzoek

Cocaïne Piss (13.00)
FacebookWebsite

Luikse punkband die na enkele singles in eigen beheer haar debuutplaat (The Dancer) kon opnemen in de Electric Audio studio van Steve Albini.  Speelden onder meer op Dour Festival, Rock Herck, Pukkelpop, Groezrock, Sinner’s Day en Lokerse Feesten. Opener with a bang en hun enige show in Vlaanderen dit voorjaar!

Itches (14.45)

FacebookWebsite

Rammel Jangle Carapunk uit de Kempen. Gingen aanvankelijk King Dick inleiden bij Djingel Djangel, maar helaas ging dat feestje virusgewijs niet door.

Glitterpaard (16.30)

FacebookBandcamp

Mintzkov-frontman Philip Bosschaerts (Mintzkov) stelde op 31 maart met zijproject Glitterpaard het nieuwe album voor in Trix, dat laaiend enthousiast wordt onthaald in binnen-en buitenlandse muziekpers. Hoe kan het ook anders als je kijkt wie er nog meespeelt in deze Antwerpse “supergroep” :  Johan Verckist (Wardrobe), Damien Vanderhasselt (Millionaire), Sarah Pepels (Portland) & Frederik Bastiaensen (Marble Sounds).

Dirk. (18.15)

FacebookWebstore

Ze slaagden erin om met drie singles tegelijk in StuBru’s De Afrekening te staan én hun nieuwe album ‘Cracks in Common Sense’ werd goed onthaald. Dat laatste succes konden ze door het virus nog niet verzilveren maar nu zijn ze eindelijk begonnen aan een zegetocht door de Lage Landen. Samen met een blik vol nieuwe nummers als muzikale oplawaai die soms politiek dan weer persoonlijk klinken, is de kenmerkende humor van de West-Vlamingen nooit ver zoek. Frimout your ass over to Antwerp!

Amörtisseur (+ opname live concert) (20.45)

Facebook

No sleep til’ Hammersmith van Motörhead : tot ‘Amörtisseur live @Djingel Djangel’ (working title) in de rekken ligt moet u het daar nog even mee stellen. Kom meebrullen en vereeuwig jezelf mét de band tijdens de live opname van dit concert. Als het mag, ligt het zwarte goud dit najaar te blinken in onze winkel. Schuppenaas troef!

VVK : € 20.00
KASSA : € 22.00
DEUREN FESTIVAL : 12.00

De opbrengsten van dit festival gaan integraal naar VZW Foenkel om de nodige financiële zuurstof te geven om events te blijven organiseren bij Djingel Djangel en Belgische artiesten en bands te blijven ondersteunen met professionele speelkansen.

Met de steun van Antwerpse Brouw Compagnie, Drankhandel Verschueren, Broodnodig, AB Inbev

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
23/04/22
Tijd:
12:00
Kosten:
€18,00 – €20,00
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel