Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bob Theil presents… (UK-BE)

22/07/22 - 17:00 - 23:00

Gratis
Bob Theil is een in Schotland geboren singer-songwriter (woonachtig in Antwerpen) en cureert vanavond het betere singer-songwriter werk op ons podium. Hij breit er zélf ook een korte en iets langere set bij om de avond af te sluiten.

Programma (vanaf 17.00 uur)

  • Bob Theil (UK-BE)
  • Toyshop after midnight (BE) – One Man Band
  • Loes (BE)
  • Al & Anna Johnson (UK/BE)
  • Renegade (acoustic set) (BE/UK)
  • Bob Theil (UK/BE)
Terwijl buiten de drukte van de Tall Ships Race aan ons voorbijraast, kan je bij ons even uitblazen met topmuziek en een fris getapte pint! De nootjes zijn van het huis!
Organisatie : VZW Foenkel
Inkom : GRATIS (vrije bijdrage voor de artiesten)

BOB THEIL (UK/BE)

Bob Theil houdt de traditie van de grote akoestische troubadours uit de Britse scene rond 1965 en later in ere. Zijn liedjes en muziek herinneren aan een hectische periode waarin Roy Harper, Bert Jansch, Michael Chapman, Richard Thompson en Al Stewart de Britse clubs en het universiteitscircuit aandeden. Zijn stem, teksten en gitaarspel (Gilmourgewijs op een 12-string) zijn een eclectische mix van folk- en rockinvloeden zoals Bob Dylan, Sandy Denny, Joni Mitchell, Leonard Cohen en Nick Drake, maar wie goed luistert ontdekt ook vleugjes Jethro Tull, Rory Gallagher, Led Zeppelin, Genesis.

Zijn debuut-LP “So Far” dateert al van 1982 en is inmiddels een zeer gegeerd verzamelobject geworden. Bob cureert deze avond en brengt een aantal zielsverwanten mee, om een avondvullend singer-songwriter programma neer te zetten.

TOYSHOP AFTER MIDNIGHT (BE)

Marc van den Bergh, met Antwerpse roots is zowaar de upgrade van de klassieke busker. Een One Man Band met Cagon, Hi-hat, zang én gitaar. Marc speelt en zingt Folk, Powerfolk en chansons. Van Cohen tot Dylan. En zowel in het Engels als Nederlands.

LOES (BE)

Onze lokale heldin en spring in’t veld Loes Segers mocht al eerder Tamara Van Esch (NL) inleiden in het voorjaar. Het was haar eerste optreden, breekbaar gewapend met énkel haar broze stem en een ukelele. Diepe teksten, die het verdienen om je oren even wat beter te spitsen. Over het leven (en leed) van jongeren in de groot- of kleine stad.

AL & ANNA JOHNSON (UK/BE)

Vader-dochter duo afkomstig uit Bath (UK), maar woonachtig in Antwerpen. Al is professioneel muzikant sinds 1991, waarvan 10 jaar lead gitarist bij de Schotse folk & bluesartiest John Kirkbride. Vele omzwervingen brachten Al vanuit Europa naar de States, tot in Japan en Australië. Dochter Anna kwam af en toe eens meespelen, voor de fun, maar is uiteindelijk blijven hangen en ze vormen sindsdien een muzikaal duo. Verwacht je aan bluesy & catchy muziek met de slide guitar als hoofdpersonage.

RENEGADE (acoustic set) (BE)

Renegade is het nieuwe project van Manu Tzwern (Troubleman) en Luc van de Poel (The Kids). Meer weten we nog niet, want het is nogal nieuw 😉

Gegevens

Datum:
22/07/22
Tijd:
17:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Djingel Djangel
Bordeauxstraat 7A
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Djingel Djangel BV - Alle rechten voorbehouden
Djingel Djangel